triatlon fara asfalt

Triatlon Fara Asfalt 

A patra editie Triatlon Fara Asfalt va fi pe 1 iunie 2013, la Micul Golf din 2 Mai. Concursul are probe cinstite, nici prea grele, nici prea usoare, prin locuri frumoase, nici prea salbatice, nici prea umblate, iar premiile sunt colorate, nici prea putine, nici prea usor castigate. Dupa concurs va fi petrecere, nici prea agitata, nici nejucata. Fara Asfalt este prima etapa a circuitului Bioeel Triatlon Grand Prix.

Data: 01 iunie 2013

Categorie: Triatlon

Locatie: 2 Mai, jud. Constanta
GPS: 43.781335, 28.580028

Web: http://www.faraasfalt.ro/home.

fara asfalt triatlon 2013 , triatlon vama veche

fara asfalt triatlon 2013 , triatlon vama veche

Taxa inscriere

100 lei – Pachetul “Triatlon” – contine cip cronometrare, numere de concurs, regulament de participare, rehidratare pe traseu, gel energizant, diploma si medalie de finalist, voucher party, casca inot si tricou tehnic.

90 lei / participant – Pachetul “Aproape triatlon” (stafeta) – contine cip cronometrare, numere de concurs, rehidratare de traseu si regulamente de participare, vouchers party, tricouri tehnice, medalii si diplome pentru fiecare membru al stafetei.

Un concurent care face doua probe pentru stafeta va plati taxa de participare o singura data.
Un concurent care participa si la triatlon si face parte si dintr-o stafeta (inotator), va plati taxa de participare doar ca inscris la triatlon

Traseu Triatlon Fara Asfalt

Inot

Startul probei de inot se va da pe plaja de la Micul Golf din 2 Mai cu iesire pe plaja din spatele digului
(se va ocoli digul de la pescarie). Se inoata 1000m.

Bicicleta

Traseul de bicicleta (33 km) va pleca de la Micul Golf din 2 Mai, va traversa drumul national si va merge pe un drum secundar pana la capatul satului. Traseul va urma drumurile de exploatare agricola pana la intrarea in satul Hagieni.

Alergare

2 Mai – Vama Veche si retur – va incepe de la Micul Golf si va continua pe plaja pana la pescaria din Vama Veche. Traseul are 8 km, alergarea este pe teren accidentat, exista si zone dificile (traversari inguste, stanci, nisip moale, etc.)

Mai multe informa?ii: http://triatlon-club.ro/triatlon-fara-asfalt-triathlon-vama-veche-2-mai/

Comments are closed.

Call Now Button