Sorin Boriceanu Vicecampion National Cross Triatlon 2015

Sorin Boriceanu obtine un rezultat neasteptat in Campionatul National de Cross Triatlon 2015

Pe 12 septembrie 2015 dupa etapa finala a circuitului de Cross Triatlon, am fost desemnat Vicecampion National la Cross Triatlon.

Campionatul National de Cross Triatlon a constat in cumularea punctajelor a cinci competitii nationale de cross triatlon: Fara Asfalt la Mare; No Stress Mogosoia, X-Salt Sf.Ana, Haromszek, Fara Asfalt la Munte si Grand Final Bezid.

cross triatlon

Traseele competitiilor au grade diferite de dificultate, traseele de bicicleta si alergare fiind in mare parte prin padure.

Ultima etapa din circuit a debutat pe o vreme mohorata la capatul a 3zile ploioase – la inot, purtarea costumului de neopren a fost permisa fapt ce mi-a permis sa trec mai usor peste momentul de asteptare dinaintea startului.

FB_IMG_1442150338956 (1)

Primul start a fost anulat iar caiacele de insotire au blocat calea catorva triatlonisti “grabiti” ce au luat plecat in cursa inaintea semnalului oficial. Wasn’t me! :-)

FB_IMG_1442150500691

Proba de bicicleta a fost o adevarata aventura prin noroi – fiind “sportiv de vreme buna” dupa primul km de “inotat” prin noroi cu bicicleta imi doream sa termin cursa in siguranta si ma intrebam: ce caut eu aici?

cross triatlon

Nici proba de alergare nu a fost lipsita de noroi insa riscurile unei accindentari erau mult mai mici asa ca m-am pus pe fuga si pana la finalul celor 7km am reusit sa recuperez cateva pozitii terminand cursa pe Locul 5 la open.

cross triatlon 2015

Pana la sfarsitul zilei am urcat de 4 ori pe podium pentru a aduna roadele muncii a unui intreg sezon de cross triatlon.

Locul 5 Open, Locul 1 35-39 – Grand Final, Campion National 35-39 si Vicecampion National la Cross Triathlon.

Pentru mine este un rezultat neasteptat si sunt foarte incantat ca am reusit sa obtin aceasta performanta iar cu aceasta ocazie tin sa multumesc celor ca sunt alaturi de mine si in special familiei.

Comments are closed.

Call Now Button