Romania are primul sportiv la Cross Triatlon

Sorin Boriceanu reprezinta Romania la Campionatul Mondial de Cross Triatlon

Sorin Boriceanu va concura sambata la Campionatul Mondial de Cross Triatlon, categoria Elite,  alaturi de cei mai buni sportivi din lume. Competitia se va desfasura in perioada 26-27 septembrie 2015 in Sardinia, Italia.

A venit momentul adevarului – fiecare antrenament sau competitie de inot, bicicleta sau alergare, fiecare triatlon la care am concurat anul acesta, toate au avut ca scop exersarea abilitatilor si imbunatatirea performantelor pentru atingerea obiectivului: Campionatul Mondial.

Printre concurenti se numara Jan Celustka(locul 30 la Jocurile Olimpice), Pavel Andreev(locul 8 la Campionatul European 2015), Clement Briere (locul 8 campionatul european 2014).

Sunt foarte incantat de progresul facut in acest sezon care a debutat cu training campul din Israel in care timp de o luna am avut ocazia sa ma antrenez alaturi cei mai buni iar apoi a urmat sezonul propriu zis unde am concurat in peste 16 competitii de triatlon la unele am obtinut rezultatul scontat la altele am concurat in “limita de siguranta” insa in tot acest timp am evitat accidentarile si supra antrenamentul.

Rezultatul este: nici o competitie fara podium, Campion National Triatlon 35/39, locul opt in Grand Prix’ul de Triatlon si un Titlu de Vicecampion National in Grand Prix’ul de Cross Triatlon.

Tin sa multumesc tuturor celor care sunt alaturi de mine si ma sustin:

#Familiei pentru incredere si sustinere in toate actiunile.

#Veloteca pentru echipamentul Northwave si bicicleta Merida Reacto 5000 care mi-a facilitat drumul spre podium.

#TriSport pentru ceasul Garmin 920xt si centura de puls pentru triatlon care ma ajuta la optimizarea performantelor.

#Prietenilor V&G, DB, MBA pentru incredere si sustinere.

#EchipaDeSoc Vasi, CB, Razvan, Bogdan alaturi de care merg la concurs weekend de weekend, radem, glumim, ne ciondanim, concuram si castigam.

Sorin Boriceanu se declara pregatit pentru a intra in lupta pentru titlul de Campion Mondial la Cross Triatlon.

Sa ii uram Bafta!

 

Comments are closed.

Call Now Button