antrenamente inot si triatlon cu antrenor triatlon personal energy club triatlon

Fie ca ai nevoie de indrumare, sa iti imbunatatesti tehnica sau iti lipseste motivatia, Triatlon Club Energy iti v-a oferii coaching de inalta performantacat si antrenamente de triatlon gandite pentru atingerea obiectivelor alaturi de un antrenor triatlon cu peste 10 ani de experienta in domeniu. Antrenorul personal evalueaza raspunsul organismului si al metabolismului dar si progresul fizic pe care il vei inregistra in timpul sesiunilor de antrenament. In functie de rezultate, va schimba structura antrenamentului daca nu exista o evolutie pozitiva sau va pastra pentru cateva saptamani acelasi program de antrenament doar daca se vad primele rezultate pozitive.

Datorita disponibilitatii limitate, aceste sesiuni trebui sa fie rezervate in avans. Va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0721906867 pentru a afla detalii despre orele si datele disponibile.

Stilul dumneavoastra de inot v-a fi analizat in detaliu pentru a identifica exercitii adecvate imbunatatirii tehnicii de inot. Veti primi de la antrenor un set de indrumari cu privire la cum sa obtineti cele mai bune rezultate in bazinul de inot. Inevitabil veti castiga experienta pentru inot in apa deschisa, impreuna cu antrenor ul personal veti stabili tot ititnerariul competititei de triatlon  de la start urmand cu tactici de cursa pana la elemente si praguri psihologice ce pot aparea la proba de inot in apa deschisa.

antrenor triatlon, tehnica inot, triatlon 2013, personal trainer

Energy Club – 0721906867

Comments are closed.

Call Now Button